Vacature leraar EMB

Punt speciaal is van ons allemaal!

Vacature leraar EMB

In verband met mobiliteit van een collega ontstaat per maart of april a.s. een vacature leraar op Brede Zorgschool De Cambier (wtf 0,6) voor een van onze EMB groepen. Brede Zorgschool De Cambier biedt onderwijs aan leerlingen uit de leerroutes 1-2, 3 en 4. Ben je leraar en heb je affiniteit met speciaal onderwijs / EMB, dan zoeken we jou!

EMB staat voor Ernstig Meervoudige Beperking. EMB- leerlingen (4 t/m 20 jaar) zijn leerlingen met een combinatie van een (zeer) ernstige verstandelijke beperking, een lichamelijke beperking en bijkomende stoornissen. Voor leerlingen met een dergelijke complexe problematiek is naast gespecialiseerd onderwijs ook verzorging nodig, waardoor de leerkracht intensief samenwerkt met een of meerdere (onderwijs)assistenten.

Werkzaamheden:
De leraar is het aanspreekpunt voor de leerlingen van zijn groep en onderhoudt contact met de ouders/verzorgers. De leraar is verantwoordelijk voor het schrijven, de uitvoering en evaluatie van de groepsplannen en OPP’s van de leerlingen. Er is een intensieve samenwerking met de onderwijsassistenten van de groep.

Functie eisen:

  • Afgeronde PABO-opleiding.
  • Een afgeronde opleiding Gespecialiseerd Leraar of SEN is een aanbeveling of bereid zijn tot scholing.
  • We verwachten dat de medewerker voldoet aan de competenties voor de functie leraar speciaal onderwijs.
  • Een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Competenties medewerkers Onderwijsgroep Punt Speciaal:
Klantgericht, communicatief(v)aardig, flexibel en innovatief.

Herken jij je in deze omschrijving? Dan ben jij degene die we zoeken! Heb je interesse, laat het ons weten! Wij ontvangen je reactie en cv graag zo snel mogelijk echter uiterlijk voor 18 maart 2019. Mailen ter attentie van flexpunt@puntspeciaal.nl. De eerste benoeming vindt plaats in Flexpunt, de vervangingspool van Onderwijsgroep Punt Speciaal.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.