Vacature Teamleider VSO

Punt Speciaal is van ons allemaal!

Vacature Teamleider VSO

Wij zijn op zoek naar een inspirerende en vakbekwame teamleider, die per 1 april 2019 of zo spoedig mogelijk daarna, onze team komt versterken. Vanwege interne mobiliteit hebben we op de Brede Zorgschool De Cambier plaats voor een

Teamleider VSO

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding aan een team dat bestaat uit leerkrachten en onderwijsassistenten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid en het budgetbeheer en maak je deel uit van het managementteam van de school. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het meerjarenbeleid van de organisatie: het management van het primair proces, de onderwijsinhoud en de formatie. Je werkt daarin samen met je collega teamleider en leerlingenzorg en valt onder leiding en verantwoordelijkheid van de directeur onderwijs.

Functie eisen:

Je hebt een afgeronde, relevante opleiding en ervaring in een leidinggevende functie binnen het (speciaal) onderwijs. Je hebt oog voor mensen en affiniteit met de doelgroep. Je bent flexibel en in staat leiding te geven aan een veranderende organisatie. Je bent in staat om jouw kennis en vaardigheden over te dragen. Jouw communicatieve- en netwerkvaardigheden zijn vanzelfsprekend uitstekend. Je kunt goed plannen, organiseren en coördineren. Je coacht en begeleidt waar nodig leerkrachten en onderwijsondersteunend personeel. Je hebt inzicht in relevante (speciaal) onderwijsontwikkelingen.

Ben je geïnteresseerd om in een betrokken team met leerlingen met een diversiteit aan ondersteuningsbehoeften te komen werken? Dan nodigen wij je van harte uit om uiterlijk 15 maart 2019 te reageren! Motivatiebrief en CV graag mailen t.a.v. Anneke Janssens, P&O adviseur, a.janssens@puntspeciaal.nl. Werving vindt tegelijkertijd intern en extern plaats .

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.